Bliv klog på BRIEF-2

Kursets målgruppe:

Primært henvendt til psykologer

Tid og sted

Kurset afholdes løbende og efter forespørgsel. Kursusdagen(e) skal gennemføres i lokaler tilhørende den organisation, institution, virksomhed, afdeling eller lignende, der ønsker at få afholdt kurset, da der ikke kan stilles lokaler til rådighed i min praksis. Det vil sige, at der desværre ikke udbydes kursuspladser til enkeltpersoner.

I dette kursus lærer deltagerne at tolke og analysere BRIEF-2 resultater med udgangspunkt i forskellige profiler for forskellige kliniske populationer. I løbet af kurset vil deltageren også få kendskab til de kliniske fordele og faldgruber ved brug af BRIEF-2, samt studier af forskellige kliniske populationer

Målbeskrivelser

Efter endt kursus har kursisten:

  • Et grundigt kendskab til BRIEF-2’s styrker og begrænsninger.
  • Et overblik over de fem trin i analyse og tolkningen af BRIEF-2.
  • Kendskab til forskellige BRIEF-2 profiler for forskellige kliniske profiler så som børn med ADHD, autisme, angst, indlæringsvanskeligheder med mere.
  • Fået idéer til, hvordan BRIEF-2 resultatet kan integreres med resultaterne fra de øvrige tests og de observationer, der indgår i en psykologisk undersøgelse

Undervisningsform

Kurset er bygge op omkring undervisning, hvor deltagerne sættes ind i eksisterende viden og praksis på området, gruppearbejde, hvor deltagerne inddeles i grupper for at arbejde med relevante cases og diskussioner i plenum.

Kursuslængde

Kurset kan struktureres som et halv- eller heldagskursus (3 eller 6 timer – ved 6 timer er der mulighed for inddragelse af egne cases samt drøfte formidling af BRIEF-2).

Et heldagskursus vil altid være mere udførligt og dybdegående end et halvdagskursus

Underviser(ere)

Picture of Nina Madsen Sjö,

Nina Madsen Sjö,

Ph.d., specialist og supervisor i børne- og børneneuropsykologi

Kontakt mig gerne, for at høre mere om dette kursus

Tip en kollega om dette kursus

Email
Facebook
LinkedIn