Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside bliver der indsamlet anonymiserede oplysninger om dig og dit besøg. Dette gør vi kun for at føre statistik med besøgende på hjemmesiden. På intet tidspunkt indsamler og gemmer vi personoplysninger der kan referere til dig.

Cookies

Vi anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Vi bruger cookies så det bliver lettere for dig at bruge hjemmesiden, så som automatisk login på din bruger.

Da vi bruger Google analytics til at holde øje med aktiviteten på vores hjemmeside vil du opleve at Google gemmer cookies under dit besøg.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Generelt

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Da alle data bliver anonymiseret via Google vil vi ikke kunne se hvem dataen tilhører.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at optimere vores services og indhold samt føre statistik med besøgende.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Du kan altid kontakte os for at få dine oplysninger slettet.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter kun en tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som tredjepart bruger vi:

Google hvor vi indsamler anonymiserede statistikker om vores besøgende. Dette gør vi for at kunne forbedre hjemmesiden, samt se hvilke tidsrum på døgnet hvor vores besøgende er mest aktive. Vi deler kun dine systemoplysninger så som browser, styresystem, IP (til en vis grænse, da den bliver anonymiseret i processen).

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@ninamadsensjo.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Nina Madsen Sjö ApS
Malmøgade 5, 2.
2100 København Ø
Email: info@ninamadsensjo.dk