Kurser og supervision

Jeg har i kraft af min faglige profil en dyb forståelse for samspillet mellem teoretisk viden og anvendt praksis indenfor psykologi, og jeg ser denne kombination som en styrke, der gør mig i stand til at tilbyde forskellige undervisningsforløb med et anvendt perspektiv samt god faglig sparring og supervision til andre kollegaer, der arbejder inden for mit felt. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du herunder læse om den supervision og undervisning, som jeg tilbyder kommuner, fagfæller og kollegaer

Supervision

En supervision kan variere afhængig af, hvad den enkelte psykolog har brug for, og hvilken erfaring denne har. Nogle psykologer har for eksempel brug for hjælp med at administrere tests og spørgeskemaer, nogle har brug for hjælp til fortolkning af disse og andre igen har brug for hjælp til, hvad forskningen siger om testene/spørgeskemaerne. Jeg tilpasser min supervision den enkeltes behov og vidensniveau. Jeg tilbyder også at hjælpe psykologer med at implementere indsatser til børn og unge. Min viden på dette område baserer på de mere end 10 interventionsprojekter, som jeg har været en del af.

Disse interventionsprojekter har haft fokus på for eksempel hukommelses- og opmærksomhedstræning, social færdighedstræning eller fokus på de eksekutive funktioner. Hvis du er interesseret i at få supervision, er du velkommen til at kontakte mig.

Kurser

I løbet af min karriere som psykolog har jeg undervist på mange forskellige undervisningsinstitutioner og arbejdspladser heriblandt på Københavns Universitet, specialpsykologuddannelsen for psykologer i psykiatrien, professionshøjskolen i København, Dansk Psykolog Forening, kommunale PPR-kontorer, Epilepsihospitalet i Dianalund, Dansk Evaluerings Selskab og det Færøske Børneværn.

Derfor tilbyder jeg også en lang række kurser til både psykologer samt social- og sundhedsvæsnet, som jeg afholder i hele Danmark. Du kan se og læse mere om de kurser, som jeg tilbyder, herunder.

Kurser

"Ninas undervisning var både på et højt fagligt niveau, og vi oplevede at gå fra kurset med en masse viden, som vi kan bruge i praksis"


- Jennifer Therese Løth, cand.psych. aut., specialist i pædagogisk psykologi.